نکاتی که قبل از خرید پاوربانک باید بدانید

نکاتی که قبل از خرید پاوربانک باید بدانید

نکات مهم قبل از خرید پاوربانک

امروزه پاوربانک ها مثل شارژر و هندزفری عضو جدانشدنی از موبایل ها شده‌اند. اکثر مردم پس از خرید موبایل، پاوربانک متناسب با آن را نیز خریداری می‌کنند؛ زیرا هیچکس دوست ندارد تا ساعت‌ها کنار دیوار نشسته و منتظر شارژ شدن موبایلش باشد.

اما بسیاری از مردم اطلاع ندارند که باید پیش از خرید یک پاوربانک به چه نکاتی توجه کنند و بهترین گزینه برای آن ها چه نوعی از پاوربانک است. در نتیجه تصمیم گرفتیم به صورت عامیانه و ساده توضیحاتی راجع به یکی از مورد نیازترین لوازم جانبی حال حاضر دنیای موبایل بدهیم

چرا باید بدانیم؟
مهم ترین دلیلی که شما باید بدانید پیش از خرید پاوربانک به چه نکاتی توجه کنید، این است که باتری موبایل یکی از موارد بسیار حساس است و ممکن است به سادگی و پس از چند بار استفاده از پاوربانک اشتباه دچار مشکل شود و طول عمر آن کمتر شود
کم شدن طول عمر باتری در عملکرد کلی سیستم عامل نیز بستگی دارد؛ زیرا در سیستم عامل های امروزی، سیستمی تعریف شده که اگر عمر باتری کم باشد عملکرد پردازنده را پایین بیاورد تا باتری با سرعت بالایی خالی نشود.

قبل از خرید پاوربانک به چه نکاتی توجه کنیم؟

آیا متوجه شده‌اید که برخی از پاوربانک‌های برندهای چینی در بسته بندی کابل ندارند اما همان مدل در بسته بندی گلوبالش کابل دارد؟ مقاله تفاوت نسخه گلوبال و چین کالاهای شیائومی شما را با این تفاوت های کوچک آشنا می‌کند.

ظرفیت باتری واقعی گوشی خیلی مهم است

ابتدای امر بهتر است بدانید که ظرفیت کلی باتری گوشی شما چقدر است؟ برای اینکه این مورد را بدانید می توانید در مشخصات گوشی خود در قسمت باتری، به دنبال ظرفیت برحسب میلی آمپر ساعت بگردید.
اگر نمی‌دانید که چطور باید ظرفیت باتری گوشی‌تان را بشناسید مقاله 10 موردی که باید در مورد گوشی خود بدانید قدم به قدم توضیحات لازم را به شما خواهد داد.

ظرفیت پاوربانک
پاوربانک ها معمولا در ظرفیت های متفاوتی ارائه می شوند. بیشترین و پرطرفدارترین ظرفیت پاوربانک ها 10 هزار، 20 هزار و 30 هزار میلی آمپر ساعت است. البته به این مورد نیز توجه داشته باشید که اگر برای مثال گوشی شما دارای باتری 5 هزار میلی آمپری است، اینطور نیست که یک پاوربانک 10 هزار خریداری کنید تا گوشی شما را دو بار کامل شارژ کند.

ظرفیت واقعی پاوربانک ها به موارد متفاوتی بستگی دارد و همیشه از ظرفیت اسمی آن‌ها کمتر است. در مقاله محاسبه ظرفیت واقعی پاوربانک ها فرمول بدست آوردن ظرفیت واقعی را آورده‌ایم.

پورت های خروجی
پورت های خروجی پاوربانک ها معمولا از نوع یو اس بی یا تایپ سی هستند که بسته به نیاز خود می‌توانید آن را انتخاب کنید. برای بهتر شناختن پورت های مرسوم در بازار می توانید بلاگ 6 پورت مرسوم که باید حتما بشناسید را مطالعه کنید.
پورت خروجی در واقع همان درگاهی است که شما کابل شارژر را به آن متصل می‌کنید و سری دیگر را به گوشی خود متصل می‌کنید تا موبایل یا هر دستگاه دیگری را شارژ کند

پورت ورودی
ورودی ها نیز دقیقا مثل خروجی هستند. لذا باید براساس نیازی که دارید پاوربانکی که دارای ورودی دلخواه است را تهیه کنید. پورت مرسوم برای ورودی پاوربانک ها میکرو یو اس بی است که در موارد جدیدتر از تایپ سی نیز استفاده می شود. همچنین برخی پاوربانک ها دارای پورت لایتنینگ هستند.

پورت ورودی
پورت ورودی همان درگاهی است که شما برای شارژ کردن خود پاوربانک استفاده می‌کنید.

توان پورت ها
توان خروجی و ورودی پورت ها یکی از مهمترین مسائلی است که باید در خرید پاوربانک به آن دقت شود. زیرا اگر شارژر همراهی خریداری کنید که دارای توان پایین‌تر یا بالاتر از مورد نیاز گوشی شما باشد، ممکن است آسیب جدی به باتری گوشی شما زده شود. می توانید از بلاگ شناخت گوشی که در بالا لینک آن قرار داده شده است، توان مورد نیاز موبایل خود را بدانید.

قابلیت فست شارژ
یکی از مشکلاتی که افراد در خرید پاوربانک دارند این است که تفاوت قابلیت های فست شارژ را نمی‌دانند. ابتدا باید بدانید که گوشی شما دارای چه نوعی از فست شارژ است و صرف کلمه فست شارژ بودن به این معنی نیست که می‌تواند گوشی شما را با سرعت بالا شارژ کند برای اینکه از انواع فناوری های فست شارژ مطلع شوید می توانید مقالهانواع فست شارژرا در سایت مسترکالا بخوانید.

ابعاد و وزن پاوربانک پاوربانک
برای برخی ابعاد و وزن پاوربانک مسئله مهمی نیست و صرفا کارایی محصول برایشان مهم است. در نتیجه این مورد را در پایان مقاله آوردیم. توجه داشته باشید که هرچه ظرفیت پاوربانک بالاتر برود معمولا وزن و ابعاد آن نیز زیادتر می شود.

قابلیت های ویژه
شارژر وایرلس
از جمله قابلیت های ویژه و خاصی که یک پاوربانک می‌تواند داشته باشد، شارژ وایرلس است. برخی پاوربانک ها توانایی شارژ گوشی شما بصورت شارژ وایرلس را دارند که البته باید گوشی شما نیز از این قابلیت پشتیبانی کند.

شارژ خورشیدی
برخی از پاوربانک ها نیز دارای قابلیت شارژ توسط نور خورشیدی هستند که برندهای بزرگ اکثرا در پاوربانک های خود از این مورد استفاده نمی کنند زیرا استفاده از این نوع محصول برای عموم نیست و قیمت پاوربانک را بالاتر می‌برد.

استند
ممکن است بخواهید هنگامی که موبایل شما به پاوربانک متصل است با آن کار کنید یا با آن فیلم نگاه کنید. به همین جهت بعضی از پاوربانک ها دارای یک استند هستند که می‌توانید همزمان به شارژ شدن گوشی آن را روی استند گذاشته و به راحتی به کار کردن بپردازید.

جامپ استارتر
جامپ استارتر ها یکی از لوازم ضروری برای کسانی است که ماشین دارند. برخی از پاوربانک ها دارای یک پورت مخصوص اتصال سیم باتری ماشین هستند تا بتوانید به راحتی باتری خوابیده ماشین خود را روشن کنید.

داشتن پریز برق
این مورد یکی از موارد مورد علاقه خودم است. به شخصه بارها شده نیاز مبرمی به اتصال شارژر لپ تاپ به یک منبع برق داشتم اما در حال حرکت یا داخل خودرو بوده‌ام و نتوانستم جایی را پیدا کنم. در حال حاضر پاوربانک هایی در بازار هستند که دارای یک پریز AC است و ولتاژی معادل 220 ولت خروجی را به شما می‌دهد.

ضدضربه
از آن جایی که پاوربانک یک وسیله قابل حمل است ممکن است گاها از دست شما لغزیده و به زمین اصابت کند و دچار مشکل شود. در نتیجه زمانی که شرکت ها به این مشکل واقف شدند بدنه برخی پاوربانک های خود را مقاوم تر ساختند و تحت عنوان پاوربانک های ضدضربه به فروش رساندند.

چراغ قوه
چراغ قوه هم مثل پاوربانک یک ابزار برای زمان های اضطراری است. پس چه بهتر اگر محصولی داشته باشیم که هر دوی این ها را بصورت همزمان به ما ارائه دهد. بعضی از پاوربانک ها نیز دارای چراغ قوه های LED هستند و می توانید به راحتی و با زدن یک کلید آن را روشن کنید.

your_text